Prelegenci Kongresu Mięsnego & Roślinne Alternatywy to najważniejsze głosy tej branży. Redakcja Wiadomości Handlowych dba o to, aby program naszego kongresu jak najlepiej odpowiadał na pytania, które nurtują rynek. Zaproszeni na wydarzenie goście odpowiadają na te pytania, korzystając ze swojej wieloletniej wiedzy i doświadczenia.

dr Magdalena Kowalewska

Senior Analyst of Food&Agri Sector |Bank BNP Paribas

Tomasz Parzybut

Prezes Zarządu | Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP

Teresa Pietrzyk

Dyrektor | PSH Nasz Sklep

Stefan Krajewski

Sekretarz stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Robert Rutowicz

Wiceprezes Zarządu | Polenergia Sprzedaż

Robert E. Jones

President, Cellular Agriculture Europe

Renata Nowak

Główny Technolog | Zakłady Mięsne Silesia

Radosław Kaczmarek

Strategy Director and Owner | Melting Pot

Przemysław Gostkiewicz

Prezes | Grupa Sokołów

Piotr Lubiewa-Wieleżyński

Dyrektor Działu Rozwoju Sprzedaży | Carrefour Polska

Piotr Her

CEO SuperDrob | CFO CPF Poland | LipCo Foods

Paweł Nowak

Dyrektor Zarządzający | Goodvalley Polska

Paweł Mazanka

Kierownik Działu Innowacji i Rozwoju Produktu | DS Smith

Nikodem Pankowiak

Starszy Analityk | CMR

Michał Sadecki

Co-founder & CEO | MSL Consulting oraz Tech4Retail

Marietta Stefaniak

Wiceprezes Zarządu ds. Strategii i Rozwoju | Zakłady Mięsne Silesia

Marek Steinhoff-Traczewski

Senior Manager | Strategy&

Maciej Otrębski

Strategic partnership manager | RoślinnieJemy

Kamila Koźbiał

Dyrektor Marketingu | DS Smith

Jarosław Trzpiel

Doradca Zarządu ds. Sprzedaży | Editel

Igor Sadurski

Członek Zarządu | Bvtcher (marka Bezmięsny)

Grzegorz Mech

Business Development Manager | Consumer Panel Services GfK

Grzegorz Kozieja

Dyrektor Biura Analiz Sektora Rolno-Spożywczego, Departament Międzynarodowy Hub Food&Agri | BNP Paribas

Grzegorz Butrym

Dyrektor ds. Rozwoju i Sprzedaży PPA | Polenergia Obrót