PRELEGENCI 2024
Prelegenci Kongresu Mięsnego & Roślinne Alternatywy to najważniejsze głosy tej branży. Redakcja Wiadomości Handlowych dba o to, aby program naszego kongresu jak najlepiej odpowiadał na pytania, które nurtują rynek. Zaproszeni na wydarzenie goście odpowiadają na te pytania, korzystając ze swojej wieloletniej wiedzy i doświadczenia.
dr Magdalena Kowalewska
Senior Analyst of Food&Agri Sector |Bank BNP Paribas
Tomasz Parzybut
Prezes Zarządu | Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP
Teresa Pietrzyk
Dyrektor | PSH Nasz Sklep
Stefan Krajewski
Sekretarz stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Robert Rutowicz
Wiceprezes Zarządu | Polenergia Sprzedaż
Robert E. Jones
President, Cellular Agriculture Europe
Renata Nowak
Główny Technolog | Zakłady Mięsne Silesia
Radosław Kaczmarek
Strategy Director and Owner | Melting Pot
Przemysław Gostkiewicz
Prezes | Grupa Sokołów
Piotr Lubiewa-Wieleżyński
Dyrektor Działu Rozwoju Sprzedaży | Carrefour Polska
Piotr Her
CEO SuperDrob | CFO CPF Poland | LipCo Foods
Paweł Nowak
Dyrektor Zarządzający | Goodvalley Polska
Paweł Mazanka
Kierownik Działu Innowacji i Rozwoju Produktu | DS Smith
Nikodem Pankowiak
Starszy Analityk | CMR
Michał Sadecki
Co-founder & CEO | MSL Consulting oraz Tech4Retail
Marietta Stefaniak
Wiceprezes Zarządu ds. Strategii i Rozwoju | Zakłady Mięsne Silesia
Marek Steinhoff-Traczewski
Senior Manager | Strategy&
Maciej Otrębski
Strategic partnership manager | RoślinnieJemy
Kamila Koźbiał
Dyrektor Marketingu | DS Smith
Jarosław Trzpiel
Doradca Zarządu ds. Sprzedaży | Editel
Igor Sadurski
Członek Zarządu | Bvtcher (marka Bezmięsny)
Grzegorz Mech
Business Development Manager | Consumer Panel Services GfK
Grzegorz Kozieja
Dyrektor Biura Analiz Sektora Rolno-Spożywczego, Departament Międzynarodowy Hub Food&Agri | BNP Paribas
Grzegorz Butrym
Dyrektor ds. Rozwoju i Sprzedaży PPA | Polenergia Obrót