schedules

08:30 - 09:30

Rejestracja

09:30 - 09:40

Powitanie gości

09:40 - 10:00

Rynek mięsa. Wyzwania i trendy.

dr Magdalena Kowalewska
10:00 - 11:00

DEBATA: Rynek, trendy, inwestycje. Kierunki rozwoju branży

Przemysław Gostkiewicz
Grzegorz Kozieja
Marietta Stefaniak
Łukasz Rawa
Igor Sadurski
Paweł Nowak
11:00 - 11:20

Prelekcja firmy DS Smith – prelekcja w trakcie ustalenia

11:20 - 11:40

Prelekcja Partnera

11:40 - 12:10

Przerwa kawowa

12:10 - 12:30

Wyzwania operacyjne producentów mięsa i wędlin. Gdzie szukać dźwigni optymalizacji

Marek Steinhoff-Traczewski
17:30 - 20:00

Gala z wręczeniem nagród w konkursie na Najlepszą Ofertę Mięsno-Wędliniarską 2024

12:30 - 12:40

Prelekcja firmy Editel – prelekcja w trakcie ustalenia

12:40 - 13:00

Rynek i nabywcy mięsa i jego przetworów. Roślinne alternatywy nadal modne?

Grzegorz Mech
13:00 - 13:20

Rola OZE w transformacji energetycznej. Jak wykorzystać potencjał zielonej energii z wiatru i słońca?

Robert Rutowicz
17:30 - 20:00

Gala z wręczeniem nagród w konkursie na Najlepszą Ofertę Mięsno-Wędliniarską 2024

13:20 - 13:40

Mięsne i roślinne marki w internecie. Nowe możliwości budowania silnych brandów

Radosław Kaczmarek
13:40 - 14:00

Mięso komórkowe. Kiedy trafi do sklepów

Robert E. Jones | President, Cellular Agriculture Europe
15:00 - 16:20

DEBATA: Marki własne i produkty brandowe. Współpraca i zaufanie podstawą współpracy handlu z producentami

Piotr Lubiewa-Wieleżyński
Teresa Pietrzyk
Michał Sadecki
Łukasz Stępniak
Tomasz Parzybut
Maciej Otrębski
Piotr Her
16:20 - 16:40

Alternatywne białka. Produkty roślinne na fali

Nikodem Pankowiak