08:30 - 09:30
Rejestracja
09:30 - 09:40
Powitanie gości
09:40 - 10:00
Przemówienie Stefana Krajewskiego, Sekretarza Stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi
10:20 - 11:20
DEBATA: Rynek, trendy, inwestycje. Kierunki rozwoju branży
11:20 - 11:40
Jak zredukować koszty i wpływ na środowisko? Rola opakowania w łańcuchu dostaw
12:00 - 12:20
Przerwa kawowa
12:20 - 12:40
Wyzwania operacyjne producentów mięsa i wędlin. Gdzie szukać dźwigni optymalizacji
12:50 - 13:05
Rynek i nabywcy mięsa i jego przetworów. Roślinne alternatywy nadal modne?
13:05 - 13:20
Rola OZE w transformacji energetycznej. Jak wykorzystać potencjał zielonej energii z wiatru i słońca?
13:20 - 13:40
Mięsne i roślinne marki w internecie. Nowe możliwości budowania silnych brandów
14:00 - 15:00
LUNCH
15:00 - 16:20
DEBATA: Marki własne i produkty brandowe. Współpraca i zaufanie podstawą współpracy handlu z producentami
17:30 - 20:00