Prelegenci

Prelegenci Kongresu Mięsnego & Roślinne Alternatywy to najważniejsze głosy tej branży. Redakcja Wiadomości Handlowych dba o to, aby program naszego kongresu jak najlepiej odpowiadał na pytania, które nurtują rynek. Zaproszeni na wydarzenie goście odpowiadają na te pytania, korzystając ze swojej wieloletniej wiedzy i doświadczenia.

Grzegorz MechBusiness Development Manager
GfK Consumer Panels & Services

Jak zmieniają się oczekiwania i wybory kupujących

Biografia
Biografia
Stanisław ŁoboziakChief Technology Officer, Wiceprezes
Lab Farm
Maciej OtrębskiStrategic Partnerships Manager
RoślinnieJemy

DEBATA: Branża mięsna i sektor roślinny: trendy, innowacje i wyzwania

Biografia
Biografia
Paweł MiroszDoradca ds. Prawa Żywnościowego
Praktyka Life Sciences, kancelaria Domański Zakrzewski Palinka 

 DEBATA: Kryzys klimatyczny. Zielona transformacja w strategiach mięsnych i roślinnych

Biografia
Biografia
dr Magdalena KowalewskaSenior Analyst of Food&Agri Sector
Bank BNP Paribas Polska

Rynek mięsa, wędlin i roślinnych alternatyw. Prognozy na trudne czasy

Biografia
Dr Magdalena WilgatekBusiness Development Manager CMR

 Trendy w sprzedaży roślinnych zamienników mięsa w handlu detalicznym

Biografia
Marcin LenkiewiczWspółzałożyciel i wiceprezes Grupy BLIX.

DEBATA: Branża mięsna i sektor roślinny: trendy, innowacje i wyzwania

Biografia
Biografia
Michał SiwekDyrektor Departamentu International Food&Agri Hub Grupy BNP Paribas 

 DEBATA: Kryzys klimatyczny. Zielona transformacja w strategiach mięsnych i roślinnych

Biografia
Biografia
Igor SadurskiWspółzałożyciel i członek zarządu Bezmięsnego

DEBATA: Kryzys klimatyczny. Zielona transformacja w strategiach mięsnych i roślinnych

Biografia
Biografia
Biografia
Dariusz GoszczyńskiPrezes Zarządu
Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza

 Rynek drobiu. Czy Polska utrzyma pozycję europejskiego lidera?

Biografia
Biografia
Damian GuzmanZastępca Dyrektora Generalnego
Gremi Personal

Wpływ wojny na Ukrainie na rynek pracy w Polsce i na branżę mięsną.

Biografia
Marek Steinhoff-Traczewskimenedżer Strategy& Polska
PwC Polska

Kierunki rozwoju rynku. Przejrzystość, zrównoważony rozwój, nowości

Biografia
Dr Agnieszka Szymecka-WesołowskaWspólnik i współzałożyciel
Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego FoodLaw

Znakowanie i reklama roślinnych zamienników mięsa – na co zezwala prawo

Biografia
Teresa PietrzykDyrektor ds. zakupów w PSH Nasz Sklep S.A należącej do GK Specjał

DEBATA: Branża mięsna i sektor roślinny: trendy, innowacje i wyzwania

Biografia
Łukasz BetlińskiSzef Produktu Żywnośći
Linde Gaz Polska

Problem strat produktu w procesach chłodzenia i mrożenia

Biografia
Prof. dr hab. Stanisław GwiazdaWydział Technologii Żywności SGGW
Biografia